Vieme, kde kúpite moderný detský nábytok

Detské izby sú ideálnym miestom pre skvelé a nápadité interiérové kreácie. Ale pozor na to! Kým batoľa miluje svoju existujúcu izbu, za chvíľu tomu bude pravdepodobne úplne inak. A nie je žiadnym tajomstvom, že dieťa rastie neskutočne rýchlo. Takže ako to urobiť, aby s ním jeho izbu držal krok? Prinášame pár nápadov, ako na to.

Neutrálne farby a dizajnový detský nábytok

Svetlo ružové alebo modré steny môžu byť farbou pre jasle, ale verte, že deti čoskoro omrzia. Takže radšej vyberajte z neutrálnych farebných paliet. Práve tie sú ideálne koloritom pre rozvoj vašich potomkov. Navyše takto ladená izba je jasnejšia, vzdušnejšia a deti sa tam budú cítiť dobre. Samozrejme to neznamená, že im vnutíte nejakú neutrálnu nudu.

Oživte to farebnými dekoráciami, ktoré odrážajú záujmy vášho dieťaťa. A ktoré ľahko vymeníte tak, ako sa budú koníčky vašej ratolesti meniť. Podobne vyberajte aj moderný detský nábytok. Biele a šedé odtiene deti neomrzia ani v neskorších študentských časoch.

Vyberte klasické vybavenie detskej izby

Nákup detského nábytku sa radí medzi dlhodobejšie investície, preto keď zariaďujete detskú izbu, pristupujte k tomu s rozvahou. Namiesto tematického nábytku, pre ktorý sa vaše dieťa určite nadchne, ale čoskoro ho omrzí, vyberajte nadčasové kvalitné kusy, ktoré s dieťaťom porastú. Pekné detské policeregály na hračky poslúžia najskôr na hračky, neskôr na knihy, na oblečenie a športové potreby sú zas potrebné veľké skrine a užitočné sú tiež úložné boxy, ktoré využije ako batoľa, tak i teenager.

Najdôležitejším kusom nábytku je ale posteľ. Na tej by ste nikdy nemali šetriť. Je otázkou, či kúpiť variabilný postieľku, z ktorej odstránením prebaľovacieho pultu vznikne väčšia váľanda, alebo rovno kúpiť posteľ pre dospelých. Je totiž pravdepodobné, že žiadna posteľ vášmu dieťaťu nevydrží až do dospelosti a po čase mu budete musieť kúpiť novú. Vždy sa však zameriavajte kvalitné, nezávadné výrobky a priplaťte aj za matrac.

Maličkosti a dekorácie do detskej izby

Dekorácie, ktoré sa páčia batoľaťu, ťažko ocení desaťročné dieťa. Preto namiesto tematického nábytku a kobercov, ktoré budete musieť nahradiť inými, akonáhle vaše dieťa povyrastie, stavte na drobnosti, ktoré sú v danom období pre vaše dieťa typické.

Ak váš chlapec miluje vlaky, môžete použiť v tomto duchu nálepky na stenu, ktoré sú ľahko odstrániteľné. Takže potom, keď sa mu bude páčiť niečo iné, bez problémov výzdobu izby prispôsobíte jeho novému vkusu.

dekorácie do detskej izbydetský nábytokmoderný detský nábytok