Rádiové oplotenie vymedzí hranice pre vášho psíka

S obstaraním psa prichádza veľa starostí a povinností. A ak opomenieme zaistenie vhodného zariadenia (obojok, granule, miska, búda), budete ešte riešiť jeden problém spojený so záhradou. Keď že rozľahlá záhrada prechádza do voľnej prírody bez oplotenia, pravdepodobne sa budete strachovať o svojho nového člena rodiny. Aby sa nevzdialil z prednej časti záhrady, budete hľadať ideálne riešenie. Prikovať zvieraťu reťaz na krk je obmedzovanie jeho slobody, a preto by ste mali siahnuť po voľnejšej a príjemnejšej alternatíve. Na mysli máme rádiové oplotenie, ktoré si obľúbilo veľa majiteľov psíkov a kynológov.

Môžete si vybrať rádiové oplotenie zo širokej ponuky internetového obchodu ElektronickeObojky.sk, ktorý sa vyznačuje bohatým produktovým portfóliom. Konkrétne rádiové oplotenie si vyberiete podľa toho, akého máte psa a aká je veľkosť pozemku. Keďže je všetok sortiment skladom, objednaný tovar vám bude odoslaný do 24 hodín.

Ako rádiové oplotenie funguje?

Rádiové oplotenie pracuje na podobnom princípe ako klasické elektrické ohradenie. Po obvode pozemku, respektíve vymedzeného priestoru, sa natiahne drôt s pripojenou riadiacou jednotkou. A riadiaca jednotka, ktorá vysiela do drôtu elektrický signál, je napájaná prostredníctvom elektrickej siete. A akonáhle sa váš štvornohý priateľ priblíži k hranici, dostane elektronickým obojkom impulz. Nemusíte sa ničoho obávať, impulz je bezbolestný. Neohrozuje vášho psíka na zdraviu. A keďže sú psy múdre zvieratá, ihneď maznáčik pochopí, že sa má vrátiť späť.

Ak si nebudete vedieť rady s výberom konkrétneho rádiového oplotenia, môžete sa poradiť s odborníkom. Internetový obchod poskytuje bezplatné poradenstvo. Konečne môže váš psík behať po záhrade, bez toho aby vám nevedomky utiekol do voľnej prírody.